Drywall lights

Drywall LED

Egy igényesen berendezett lakás önmagában is szép, meghitt környezetet tud nyújtani, ám ezt még fokozhatjuk egy jól kialakított rejtett világítással, melynek elhelyezési lehetősége kifejezetten tág. A mennyezettől kezdve a konyhapulton át egészen az ágy alsó szegélyéig tehetjük, a hangulatosabb környezet érdekében.

A LED-es fénycsík egyre elterjedtebb, a hangulatos világítás, vagy a funkcionális alkalmazása miatt. Tehát nem csupán a helyiség megszépítése miatt alkalmazhatjuk, hanem akár több fény igénye esetében is.

A konyha, ahol alap esetben felettébb szükséges a plusz fény, hogy akadálymentesen és lehetőleg minél kevesebb sérüléssel végezzük a teendőinket. Egy átlagos konyhapult világításhoz már elegendő lehet a 10 wattos LED fénycsík, amely kellő fényt biztosít a konyhaszekrény alsó felétől a pultig, ahol többnyire késsel, reszelővel, egyéb éles és forró eszközökkel dolgozunk. Itt akár a színekkel is tudunk játszani, hiszen a választék hatalmas, illetve fajtával, ami a felrakási módját illeti. 

A gipszkartonozás egyik fő irányvonala a LED-es rejtett világítás készítése. Ilyenkor a gipszkarton szerkezet mögé van elrejtve a LED szalag, ami lehet RGB (színes), vagy egyszínű is. A mai technológiáknak köszönhetően akár vezeték nélküli távirányítóval is tudjuk irányítani a LED szalagokat. Így hangulatunk függvényében tudjuk változtatni a LED fényerejét és színét is.

Gipszkarton szerelés, álmennyezetek készítése és egyéb álfalszerkezet alapok helyszíni kivitelezése. Tökéletes, gyors építőanyag. Irodákba, lakásokba, éttermekbe egyaránt. Szárazépítő jellege miatt is sokban közrejátszott a mai építőiparban a népszerősége. Egyenes és sima felületének köszönhetően a festés és rádolgozás is egyszerűbbé vált. A gipszkarton felhasználhatósága szinte végtelen. Könnyen alakítható, építhető, bontható. Mindemellett nagyon masszív és stabil építőanyag.
A leggyakoribb felhasználása irodaházaknál, üzleteknél. Lehet térelválasztóként vagy hőszigetelővel borított szerver szekrény építéséhez is használni.