Dokumentációk

Dokumentáció

 • 1. Adatgyüjtés / adatbekérés.
  A feladat jellegétől és komplexitásától függően az ajánlat megadása előtt vagy helyszíni felmérést végzünk, amely során megvizsgáljuk az épület / építmény villamos berendezésének kiterjedését, általános állapotát illetve a mérendő berendezések közelítő mennyiségét vagy a kapott villamos dokumentációk releváns adatait dolgozzuk fel.

  2. Részletes árajánlat elkészítése

  Az írásos ajánlat tartalmazza a vizsgálandó berendezés pontos meghatározását, a felülvizsgálat egyösszegű vagy egységáras díját, a teljesítés helyét és határidejét illetve a fizetési feltételeket. Az árajánlat készítése minden esetben ingyenes. Az ájánlatot elektronikus formában készítjük el és email-ben küldjük el az ügyfeleknek. Telefonos megkeresés során csak szakmai tájékoztatást nyújtunk, árajánlatot csak írásban készítünk és adunk.

  3. Megrendelés fogadása / szerződés kötés

  Az elküldött árajánlat elfogadásáról elektronikus választ kérünk, amely megérkezését mi telefonon vagy email-ben visszaigazolunk. Jelentős volumenű vagy több típusú felülvizsgálatot magába foglaló feladat esetén vállalkozói szerződést kötünk.

  4. Helyszíni felülvizsgálat és mérések elvégzése

  A helyszíni felülvizsgálatot minden esetben előre egyeztetett időpontban és időtartamban végezzük el. A méréseket a legkorszerűbb méréstechnikai eszközökkel és minimalizált üzemi kieséssel végezzük el.

  5. Dokumentálás / átadás - átvétel

  A felülvizsgálati dokumentációt a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) által javasolt formátumban és az MSZ HD 60364:2017 szabvány ajánlása alapján készítjük el. A dokumentációt  papír alapú nyomtatott és elektronikus formában is átadjuk ügyfeleinknek, amelyek tartalmazzák a részletes mérési jegyzőkönyveket is.