Master Generál

Vízvezeték szerelés

Vízvezeték szerelés

Vízvezetékszerelőként a feladataim közé sorolható a teljes körű vizesblokk szerelés, vízcsövek kiépítése, amibe beletartozik a fürdőszobai szaniterek szerelése vagy a mosogatógép beüzemelése, bel,- és kültéri dugulások elhárítása, csőtörés javítása, vagy az udvaron lévő vízelvezetők szerelése, lefolyók javítása.


Teljes körű vízszerelést végzek magas minőségben, megbízható szakember vagyok, aki adja a nevét a munkáihoz és minden feladatot saját magam oldok meg, lehet akár szabadnapokon sürgős házhoz rendelés, vagy egyéb kisebb- nagyobb vízszerelési munkálat is.

Azt mondanom sem kell, hogy nem egyszeri munkálatokról beszélek, hogy egyszer bekötöm a vizesblokkot és kész is. Megannyi szakmához hasonlóan a vízvezeték szerelésnél is adódhat kisebb -nagyobb javítási munkálat, és természetesen a rendszeres karbantartás is kiemelt fontosságú.

A vízszerelési munkálatok magukba foglalják a szennyvízhálózat ellenőrzését, ami kihagyhatatlan feladat. Sokan csak attól félnek, ha a víz a lakásukba tör be, ha esetleg dugulás van otthon, saját maguk oldják meg a problémát, pedig gyakran volt már rá példa, hogy a probléma sokkal nagyobb attól, hogy szabad szemmel nem látható.

Vízvezeték szerelés, csőtörés javítás felsőfokon Hála a technikai fejlődésnek, a problémát gyorsan és könnyen el tudjuk hárítani. Amellett, hogy megkeresem és felmérem a csőtörést, repedést, el is tudom hárítani az átmeneti zavart, akár sürgős esetekben is, azonnal, és nem számít a csövek alapanyaga, lehet az réz, ólom, horgany, 5 rétegű.

0 hozzászólás

    Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás

Tájékoztatjuk, hogy hozzászólása csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Visual CAPTCHA