Bemutatkozás

Tapasztalat, megbízhatóság, minőség és kreativitás: talán így lehetne a legpontosabban összefoglalni az építőipari gépészeti kivitelezés, felújítás iránt érzett szenvedélyünk lényegét.

Megrendeléseink többségét építőipari fővállalkozóként és generál-kivitelezőként teljesítjük a teljes körű építés, átalakítás és felújítás területén. 

Minőségi munka, garancia

Cégünk, az általunk elvégzett munkákra kivétel nélkül minőségi garanciát vállalunk.

Szakértelem, szakmai fejlődés

Szakértő, tapasztalt kollégáink pontos, precíz munkát végeznek.

Fejlődés, modern technológia, innováció

Csapatunk lépést tart a modern kor fejlődésével és kihívásaival egyaránt.

29

General Építés

426

Befejezett project

20

év tapasztalat

4

Tapasztalat szakemberi gárda

Munkatársaink

Imre

Imre

IT, Smart

Peter

Peter

villany, gépészet

Legújabb blogbejegyzések

Vízvezeték szerelés

Vízvezeték szerelés

Vízvezetékszerelőként a feladataim közé sorolható a teljes körű vizesblokk szerelés, vízcsövek kiépítése, amibe beletartozik a fürdőszobai szaniterek szerelése vagy a mosogatógép beüzemelése, bel,- és kültéri dugulások elhárítása, csőtörés javítása, vagy az udvaron lévő vízelvezetők szerelése, lefolyók javítása.

Lefolyók

Amikor egy új rendszert alakítunk ki, sok ember azt képzeli, saját maga is meg tud birkózni a munka megtervezésével, végrehajtásával. Pedig az a legcélszerűbb és a legkifizetődőbb, hatékony megoldás, ha a lakásfelújítás során referenciával, szakképesítéssel bíró tapasztalt szakembert bízunk meg a feladatok elvégzésével, garanciát csak az ezzel rendelkező kollégáink tudnak vállalni. 

Vízszerelés anyagai

Mint minden szakmában, a vízszerelésnél is vannak fontosabb anyagok, melyek elengedhetetlenek a munka elvégzéséhez. Mint tudja csővezetékeken keresztül távozik és érkezik az ivóvíz és a szennyvíz is. Ezek a vezetékek hasonlítanak az emberi érrendszeri hálóhoz. Ezt a rendszert vízvezeték szerelés közben kell kiépíteni. Manapság már az utcai nyomóvezetéken keresztül érkezik számunkra a megfelelő mennyiségű és minőségű víz.

Ezek a csövek flexibilis, bekötő csövek és általában anyagát tekintve műanyag, öntöttvas, acél, ólom, KPE vagy réz.