Napelemek beüzemelése

Szimplától az extráig – az ötlettől az utolsó simításig.

Szimplától az extráig – az ötlettől az utolsó simításig. A hagyományos fűrészporos tapétától a legexkluzívabb Design tapétáig.

Egy nagyon jól megválasztott tapéta a helyiségeket lakályossá teszi, a tapétázás a berendezés hatását emeli, a különböző színek, anyagok megfelelő kiválasztásával optikailag megváltoztathatjuk a térviszonyokat, eltűntethetjük a helyiség kedvezőtlen arányait és kiemelhetjük előnyös vonásait.

Manapság, amikor újra elterjedőben van a minőségi tapétázás, érdemes odafigyelni a megfelelő fali tapéták kiválasztására. Lehet akár belföldről akár külföldről igazán egyedi vagy közizlésnek megfelelő tapétát kiválasztani. 30 év tapasztalat van mögöttünk. Igy referenciáink magukért beszélnek. Magánházak, ügyvédi irodák vagy üzeletek belső falfelületeinek tapétázása. Hazai és külföldi szállodák szoba, folyosók design tapétázása is megtalálható munkáink között.

Mire érdemes odafigyelni a tapétázás munkáinak megkezdése előtt? Ugye egy nagyon pontos precíz munkához megfelelő falak kellenek. Fontos a falak szárazsága ugyanúgy, mint a szabályosága. A megfelelő, egyenes falfelületek kialakítása tehát elengedhetetlen a tapétázás megkezdése előtt. Csak ezekkel tudjuk biztosítani a tökéletes, precíz munkát.