Kőműves munkák

Egy jó kőműves munka egy életre meghatározza otthonunk milyenségét.

Térburkolás, kőműves munkák, gipszkartonozás, hang és hőszigetelés, nyílászárók cseréje. Nyílásáthidalók elhelyezése és födémrendszerek helyszíni összeállítása, utólagos nyíláskivágások kivitelezése. Belső vakolási munkák oldalfalon és mennyezeten. Homlokzat és lábazat vakolatok felhordása. 

Egy jó kőműves munka egy életre meghatározza otthonunk milyenségét. Legalább annyira mint a kőműves munkához kiválasztott alapanyagok minősége. Nagyon sok különböző alapanyag, adalékanyag közül lehet választani. A tervezésnél érdemes tanácsot kérni szakemberektől, hogy minél pontosabb és hosszú életrartalmú legyen a kőműves által lerakott munka. Legyen az cement, tégla vagy a kőműves általi kivitelezési technikák, megoldások.

Minden munkánál legyünk előrelátóak. Egy fal bontásánál, áthelyezésénél, fürdőszoba átalakításánál, vagy lakások házak építésénél. Fontos figyelembe venni a falban lévő víz- vízelveztő csöveket illetve az elektromos vezetékeket.

Megfelelő mennyiségű konektorok betervezése egész életünkre kihat. Konyhánál, nappalinál, dolgozó szobánál kifejezetten fontos alaposan átgondolni. Egyszerű ötletekkel sokat segíthetünk életünkön.