Inverterek cseréje, karbantartása

Dekor falfestés

A nappaliban a természetben megtalálható összes jelensége felfesthető, ki mire vágyik, a végtelen hegyekre, az egyiptomi forró sivatagokra, mediterrán tengerpartra, az óceánok mélyére, a végtelen űrre.

A bútorok, berendezési tárgyak által meghatározott stílust figyelembe vesszük a festmény megalkotása során legyen az viktoriánus kor, reneszánsz, szecesszió, 60-as évek retrója.

A dolgozó,–könyvtárszobába jól illenek a történelmi jelenetek, legyen az a magyar vagy bármilyen más nemzet híres eseménye. Megjeleníthető az ókor csodálatos szoborvilága, épületei, az eredeti formában, vagy a ránk maradt romok alapján.

 

Gyerekszoba dekoráció, festés. 

A gyerekszobák sok lehetőséget kínálnak. Királylányoktól, hercegnőktől a szuperhősökig mindent lehetséges megfesteni: Pókember, Walt Disney mesefigurák, manók, gombaházak, vitézek, elvarázsolt állatok. 

Minden korosztálynak adhatunk valami különlegeset, babaszoba, gyermekszoba, tiniszoba, mindenki megkaphatja a hozzá illő mesevilágot, amiben varázslatosan érezheti magát, a nap bármely pillanatában.

Mondja el gyermeke kívánságát és megvalósítjuk a kívánt álmot.

Bővebben a Gyerekszoba menüben. Gyerekszoba dekoráció, festés.

A dolgozó,–könyvtárszobába jól illenek atörténelmi jelenetek, legyen az a magyar vagy bármilyen más nemzet híres eseménye. Megjeleníthető az ókor csodálatos szoborvilága, épületei, az eredeti formában, vagy a ránk maradt romok alapján.